Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation
Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation

Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation (Kramer VIA Connect PRO)

Marka : Kramer
Toplam Stok Adedi : 10

Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration SolutionKramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration SolutionKramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration Solution


Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration Solution

 

Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation. VIA Connect PRO, toplantılarda paylaşımı ve sunumu kolaylaştıran kablosuz bir işbirliği ve sunum çözümüdür. Kullanıcılar, herhangi bir dizüstü bilgisayar veya mobil cihazla belgeleri gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve yorumlayabilir, dosyaları paylaşabilir ve bireylerle veya birden fazla katılımcıyla aynı anda sohbet edebilir.


Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration Solution

 

Çözüm ana ekranda dört ekrana kadar gösterebilir. Öğrenciler, öğretmenler veya oda içi toplantı katılımcısı, herhangi bir dizüstü bilgisayardan veya mobil cihazdan ana ekranı görüntüleyebilir, belgeleri gerçek zamanlı olarak düzenleyebilir, herhangi bir boyut dosyasını paylaşabilir, ana ekranı dijital bir beyaz tahtaya dönüştürebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.MacBook, iPad, iPhone, Windows telefonu ve Android yansıtması için (Lollipop OS 5.0 veya daha yeni) iOS yansıtma özelliğine sahiptir. VIA Connect PRO, pazardaki en iyi fiyat performansı sunan toplu konutlar için idealdir.

 

Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration Solution


Geleneksel Wi-Fi veya LAN bağlantılarını kullanarak giriş yapabilirsiniz. Windows dizüstü bilgisayarlarını ve MAC'yi, ayrıca iOS, Windows ve Android mobil işletim sistemlerini destekler. Kullanımı kolay, basit ve sezgisel kullanıcı arabirimi vardır. Yüksek kaliteli video akışı, tam HD 1080p / 60 destekler. Ana ekranda aynı anda dört katılımcı ekranı görüntülenebilir. Güçlü güvenlik özelliklerine sahiptir. Kullanıcı kimlik doğrulaması, 1024 bit şifreleme, dinamik oda kodu vardır.60fps Multimedya Akışını ve HD kablosuz video akışını paylaşın. 254 aygıta kadar kablosuz bağlantı yapabilirsiniz.


Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation and Collaboration Solution

 

Uyumlu harici kablosuz ağı kullanarakIOS ve android aynalama. DHCP desteği mevcuttur. Cloud bulut tabanlı dosya paylaşımı yapabilir, dosyaları sürükleyip iç VIA bulut deposuna (32GB) bırakabilirsiniz. Beyaz tahta desteği vardır.Bir katılımcının gerçek bir işbirliği için bir sunucunun PC'sini kontrol etmesi mümkündür. Başka bir kullanıcıya anında mesaj gönderebilir, ICloud Entegrasyonu yapabilirsiniz. Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Kramer VIA Connect PRO Wireless Presentation Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.