Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver
Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver
Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver (Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver)

Marka : Kramer
Toplam Stok Adedi : 10

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver, bükümlü çift üzerinden 4K HDR HDMI, RS−232 ve IR sinyalleri için yüksek performanslı, uzun erişimli bir HDBaseT alıcıdır. TP−583R, HDBaseT sinyalini dönüştürür ve onu HDMI ve kontrol bağlantı noktalarına verir. 4K@60Hz (4:4:4) video çözünürlüklerinde Kramer bakır kablolar üzerinden video sinyallerinin 70m'ye (230ft) kadar uzatılmasını sağlar. 4K@30Hz ve HD video çözünürlüklerinde standart HDBaseT uyumlu genişleticilerle uyumludur.

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver Yüksek Performanslı Standart Genişletici Bükümlü çift bakır altyapılar üzerinden uzun erişimli sinyaller sağlamak için profesyonel HDBaseT genişletici. 4K@60 (4:4:4) ve HDR sinyalleri için neredeyse sıfır gecikme ile görsel olarak kayıpsız performans sunan düşük seviyeli video sıkıştırma teknolojisini kullanır. Bu yüksek kaliteli sıkıştırılmış sinyal, sıkıştırılmamış sinyalin uzatma erişimini neredeyse iki katına çıkaracak şekilde genişletilir.

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver Geleceğe hazır, Standart Genişletici TP–583R, diğer standart HDBT genişleticilerle geriye dönük uyumlu, standart bir HDBaseT genişleticidir. Bağlı genişleticisinin sıkıştırma özelliklerine otomatik olarak uyum sağlayarak sıkıştırılmış veya sıkıştırılmamış HDBaseT sinyalini uzatır. Bu, piyasada bulunan herhangi bir HDBaseT uyumlu genişletme ürününe bağlanmasını sağlar.

Akıllı Sıkıştırma İşleme Standart bir HDBaseT genişleticiyi sıkıştırma olmadan otomatik olarak algılar ve sinyali algılanan genişleticiyle uyumlu şekilde genişletmek için sıkıştırmayı devre dışı bırakır.

HDMI Sinyal Uzantısı HDR HDCP 2.2 uyumlu. Derin renk, xvColor, dudak senkronizasyonu, HDMI sıkıştırılmamış ses kanalları, Dolby TrueHD, DTS–HD, 2K, 4K ve 3D'yi HDMI 2.0'da belirtildiği gibi destekler. EDID ve CEC sinyalleri kaynaktan ekrana iletilir.

I–EDIDPro Kramer Intelligent EDID Processing HDMI kaynak ve görüntüleme sistemleri için Tak ve Çalıştır işlemini sağlayan akıllı EDID geçiş algoritması.

Çok Kanallı Ses Uzantısı Stüdyo sınıfı surround sesi desteklemek için 32 kanala kadar dijital stereo sıkıştırılmamış sinyal.

Çift Yönlü RS–232 Uzantısı Seri arayüz verileri her iki yönde de akar ve veri aktarımına ve cihaz kontrolüne izin verir.

Çift Yönlü Kızılötesi Uzantı IR arabirim verileri her iki yönde akar ve genişletilmiş hattın her iki ucunda bulunan çevresel aygıtların uzaktan kontrol edilmesini sağlar.

Uygun Maliyetli Bakım HDMI ve HDBT bağlantı noktaları için durum LED göstergeleri, kolay yerel bakım ve sorun gidermeyi kolaylaştırır. RS–232 bağlantısı aracılığıyla yerel ürün yazılımı yükseltmesi, kalıcı, sahada kanıtlanmış dağıtım sağlar.

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver Ürününü Sitemizden taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.


Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver

Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Kramer TP-583R 4K HDMI HDBaseT Receiver Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.