Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi
Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi
Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi

Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi (Behringer HA8000)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 1
Barkod : 4033653100663

Behringer 

Behringer Powerplay PRO-8 HA8000 Kulaklık AmfisiBehringer Powerplay PRO-8 HA8000 Kulaklık Amfisi

Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi

 

Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi. Sahne ve stüdyo uygulamaları için profesyonel çok amaçlı kulaklık amplifikatör sistemidir. Maksimum ses seviyesinde bile hemen hemen her tür kulaklıkla en yüksek ses kalitesi verir. Bir rafta 8 tamamen bağımsız stereo yüksek güçlü amplifikatör bölümüne sahiptir. Her biri 8 çıkış kanalından erişilebilen iki bağımsız karışım için 2 stereo ana girişleri vardır.

8 bağımsız Direct girişi, 8'e kadar bireysel stereo miks sağlar. Çıkış seviyesi kontrolü ve kanal başına doğru 8 basamaklı LED çıktı metresi bulunur. Daha fazla esneklik için kanal başına mono / stereo anahtarlıdır. Kanal başına 1 ön ve 1 arka TRS telefonu konektörlüdür. Herhangi bir ses kaynağının kolaylıkla bağlanması için her kanalda doğrudan giriş konnektörü vardır. Paralel ana çıkışlar birkaç kulaklık yükselticisinin basamaklamasına izin verir.

Gürültülü çalışma ve düşük manyetik girişim için toroidal transformatör.

 

Behringer Powerplay PRO-8 HA8000 Kulaklık Anfisi


Harika Ses, Mükemmel Fiyat.

 

Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi. Bir artiküllü kulaklık bileşimi, bir kayıt oturumunun sonucuna muazzam bir fark yaratabilir. 8 kanallı POWERPLAY HA8000, en seçkin kulaklarınıza uyum sağlamak için üstün performans, yönlendirme ve karıştırma işlevlerine sahiptir. İki bağımsız stereo ana girişler, her bir kanalda ayrılmış bir doğrudan giriş ile birlikte, bireysel sanatçıların daha özelleştirilmiş bir izleme karışımı elde etmelerini sağlar.

Optimize edilmiş karışımlar, her birinin kendi özel gereksinimlerine sahip birden fazla dinleyiciye ulaşması gerektiğinde HA8000, kendi başına bir sınıfta yüksek kaliteli kulaklık karıştırma hizmeti sunar. Arka panelde, kanal başına ek bir 1/4" telefon çıkışı bulacaksınız; aynı anda 8 ayrı karışımı dinlemek için 16 çift kulaklığa izin verebilirsiniz. Daha sonra, HA8000'in kanal başına doğrudan girdilerine erişebileceğiniz arka panel de ve ana 1 & 2 Girişleri bulunur. 

Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

Behringer Powerplay PRO-8 HA8000 Kulaklık Anfisi

 


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer Powerplay HA8000 Kulaklık Amfisi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.