Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi
Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi
Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi

Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi (Behringer MICROAMP HA400)

Marka : Behringer
Toplam Stok Adedi : 5
Barkod : 0802196995968

Behringer 

Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık AmfisiBehringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi

Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi

 

Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi. Stüdyo ve sahne uygulamaları için ultra kompakt kulaklık amplifikatör sistemi. 4 bağımsız stereo yüksek güçlü amplifikatör bölümü. Maksimum ses seviyesinde bile hemen hemen her tür kulaklıkla en yüksek ses kalitesi. Telefonlar Kanal başına seviye kontrolü. DC 12 V adaptör dahildir.

Bir seferde birden fazla müzisyen izliyorsanız veya gruptaki herkes çalmayı dinlemek istiyorsa, bir monitör dağıtım sistemine ihtiyacınız var demektir. Bir dağıtım sistemi, herkesin kendi kulaklıklarını dinlemesini ve kendi kulaklık ses seviyesini kontrol etmesini sağlar. Kompakt ve esnek HA400, maksimum ses seviyesinde bile olağanüstü ses kalitesi ile 4 çift kulaklığa ve 4 bağımsız cilde kadar güç sağlayabilir.

Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi. Bu süper kompakt stereo kulaklık amplifikatörünü pratik olarak herhangi bir kulaklıkla kullanabilirsiniz - bunlardan dördü aynı anda! Stüdyonuzda kayıt yaparken ana karışıklığı dinlemek için en fazla 4 farklı insan dinlesin ve her bir dinleyici kendi çıkış seviyesi denetimlerini kullanarak kendi tercih ettiği ses seviyesini belirleyebilir. HA400, maksimum ses seviyelerinde bile en yüksek ses kalitesini koruyan 4 adet yüksek güçlü stereo amplifikatör içerir.

Olağanüstü ses performansı için ultra düşük gürültülü 4580 işlemsel yükselteçler kullanılır - bunlar "tam boyutlu" ses cihazında bulunan op amperlerdir - ayrıca, 12 voltluk bir DC adaptör dahildir. Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Behringer Microamp HA400 Stereo Kulaklık Amfisi Ürününü avlon.com.tr den 3 Taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.